Brázay Kálmán Általános Iskola, Gimnázium, Szakgimnázium, Szakképző Iskola

Felnőttek általános iskolája, gimnázium, szakgimnázium, szakképző Magyarhertelend T: 06/72-390-803 e-mail: brazaygimi@gmail.com

HIÁNYZÁSOK

Fontosabb tudnivalók a hiányzással kapcsolatban:

  • Tanítási időben a tanulók az iskola területét csak kilépővel hagyhatják el, melyet az osztályfőnök, illetve az ügyeletvezető írhat alá. A kilépőt az irodában le kell adni.

  • Változás a tavalyi évhez képest, hogy 15 percnél hosszabb késés igazolatlan órának számít, illetve függetlenül a késések idejétől, 3 késés után a következő fegyelmi fokozatot kapja a tanuló. A késések idejét összeadjuk, ha eléri a 45 percet, egy igazolatlan órát kap a tanuló. Öt igazolatlan óra felett az osztályfőnök és az ifjúságvédelmi felelőssel családlátogatásra megy.

  • A késve érkező tanuló a tanórán részt vehet, de késésével nem zavarhatja meg társait és az órát tartó tanár munkáját. Amennyiben rendzavarás történik, a tanuló a fegyelmi intézkedéseknek megfelelően büntethető.

  • Ha a tanuló betegség miatt mulaszt, szülője, illetve törvényes képviselője köteles ezt az osztályfőnöknek 24 órán belül jelenteni. (Megfelelő, ha e-mail-t kapunk, akár a tanulótól is.)

  • A tanulók a tanítási óráról – egyéb okból – csak előzetes igazgatói engedéllyel maradhatnak távol.

  • Egy évben a szülő – indokolt esetben – legfeljebb 3 napot igazolhat az ellenőrző könyv útján. Egy tanítási óra szülői igazolása 1 napnak 
    számít.

  • A betegség miatti mulasztást, illetve az engedélyezett távollétet a tanulónak az első iskolába érkezéskor, de maximum 5 tanítási napon belül igazolni kell. Az orvosi igazolást a szülővel vagy kollégista tanuló esetén a kollégiumi nevelő tanárral alá kell íratni.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 99
Tegnapi: 48
Heti: 363
Havi: 1 158
Össz.: 242 699

Látogatottság növelés
Oldal: HIÁNYZÁSOK
Brázay Kálmán Általános Iskola, Gimnázium, Szakgimnázium, Szakképző Iskola - © 2008 - 2018 - brazaygimi.hupont.hu

A HuPont.hu honlap ingyen regisztrálható, és sosem kell érte fizetni: Honlap Ingyen.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: általános iskola befejezése felnőtteknek 2018 budapest - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »